maanantai 10. huhtikuuta 2017

Hyvinvoinnin tavaratalon tilaus:)

Olen lisännyt blogiini mainoksen Hyvinvoinnin tavaratalosta, koska olen sieltä monta kertaa tilannut Superfoodeja, protskupatukoita (useissa pakettitarjous), proteiinijuomia ym ym. Tilaaminen on helppoa ja tavarat saapuu perille nopeasti. Hyviksessä on hyviä tarjouksia ja valikoima on laaja. 

Tilasin Hyvinvoinnin tavaratalosta Fastin Nix maapähkinävoi proteeinipatukoita herkkuhimoon 6 kpl/ 10e ja kehutun ihonhoidon ihmesienen konjac spongen 9,80e. Kyseinen tuote on vuoden 2017 ihonhoitotuote. Ihmesieniä on eri ihotyypeille, itselläni on sekaiho joten valitsin tämän ihmesienen. Heidän blogista löydät lisää tietoa ihmesienestä.  

IHMESIENI
Kaikikille ihotyypeille sopivat Cleansing Sponge - pesusienet puhdistavat ihon hellävaraisesti ja luonnollisesti. Sopii myös vauvoille ja erityisen herkän ihon hoitoon (couperosa, atopia, allergia) Pehmeä sieni hieroo hellästi ihon pintaa aktvoiden verenkiertoa ja solumuodostusta jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. Sieni ei ärsytä tai vahingoita ihoa tai ihon suojakerrosta eli hydrolipidikalvoa. 

Maailmalla suuren suosion saavuttaneet Konjac Clensing Sponge - pesusienet ovat 100%:sti luonnollista kasvikuitua. Sienet on valmistutte elintarvikelaatuisesti Konjac - kasvin juuren "Glucomannan" - kuidusta. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita ja parabeeneja. Ne ovat kierrätettäviä, kompostoitavia, luontoa säästäviä ja sekä ympäristölle turvallisia. Kollageenisientä lukuunottamat ne soveltuvat vegaaneille.
Lähde: Hyvinvoinnin tavaratalo






Minun valitsemani sekaiholle sopiva ihmesieni lupaa:
Sienen luonnollinen bambuhiiliyhdiste puhdistaa ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä. Tappaa aknea aiheuttavia bakteereja.
Konjac-kuitu muodostaa ihon pinnalle kosteutta sitovan ja suojaavan kolloidisen kalvon, joka helpottaa ihon pintakuivuutta. Luonnollisen matala happamuus ja kuoriva verkkorakenne auttavat puhdistamaan iholta rasvan ja lian samalla tasapainottaen ihon pH:n.
Verenkierron vilkastuessa iho saa paremmin ravinteita, kuona-aineet poistuvat ja solunmuodostus aktivoituu. Aineenvaihdunnan tehostuessa iho virkistyy ja uudistuu. Se voi paremmin, tuntuu paremmalta ja näyttää paremmalta! Syväpuhdistava vaikutus auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan.

Käyttö

Kostuta sieni hyvin ennen käyttöä. Upota se lämpimään veteen ja anna kostua kokonaan. Purista ylimääräinen vesi pois kämmenten välissä. Puhdista kasvot ja kaula pyörivin liikkein joko pelkällä sienellä tai puhdistusaineen kanssa. Huuhdo sieni käytön jälkeen juoksevan veden alla ja purista kuivaksi kämmenten välissä (älä väännä) ja ripusta kuivumaan kuivaan ja viileään paikkaan.
Sieni kestää käytössä noin 2-3 kk. Kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.
Lähde: Hyvinvoinnin tavaralo



Netistä luin, että sientä voi käyttää myös meikkien poistoon jonka jälkeen sieni on pestävä saippualla. 


Kun sienen ottaa käyttöön on se kova ja koppura, kun sienen kostuttaa tulee siitä pehmeä ja se turpaa isommaksi.Olen käyttänyt sientä nyt viikon ajan ja olen todella tykästynyt tähän. Kasvoni tuntuvat sileämmiltä ja tasaisemmilta. Kasvojeni iho näyttää kirkkaammalta. Koska minulla on sekaiho naama kiiltää joistakin kohdin, mielestäni tämäkin on tasoittunut sienen myötä. Odotan että kun olen käyttänyt sientä kauemmin mustapäät vähenevät niinkuin eräällä käyttäjällä. 
Olen käyttänyt sientä iltaisin kasvojen puhdistusaineen kanssa. Jatkossa rupean käyttämään sitä myös aamuisin vedellä kostutettuna. En uskaltanut aluksi käyttää sientä aamuin illoin koska ajattelin että se veisi kosteuden iholtani, mutta näin ei kuitenkin käynyt. Kasvot tuntuvat pehmeiltä ja kimmoisilta sienen käytön jälkeen. 

Teksti sisältää kaupallisia linkkejä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rapunzel